PROYECTOS INFANTILES

PROYECTOS INFANTILES

MEDI AMBIENT

PROYECTOS INFANTILES 3Rs

Reduir

Cal procurar reduir el volum de productes que consumim. Moltes vegades adquirim coses que no són necessàries, només per l'afany de comprar. No pensem que per a la seva fabricació es necessiten matèries primeres que no podem malbaratar com el petroli o l'aigua. També cal tenir en compte l'enorme quantitat d'escombraries que es genera per l'excés d'embolcalls en moltes coses que comprem.

Reutilitzar

Es tracta de reutilitzar el nombre més gran possible d'objectes per produir menys escombraries i gastar el mínim possible de recursos en fabricar d'altres de nous.

Reciclar

Consisteix a fabricar nous productes utilitzant materials obtinguts d'altres vells.

El nostre treball permet millorar el benestar i salut ambiental dels ciutadans. Per a això, posem a la vostra disposició totes les facilitats perquè l'exercici inicial de "reciclar" sigui senzill i còmode.

Gràcies a la nostra tasca de reciclatge, cada ajuntament s'evitarà despeses absurdes i els ciutadans tindrem totes les facilitats per desprendre's d'aquelles peces que ja no utilitzem.

A Proyectos Infantiles volem fer que el nostre entorn sigui cada dia una mica més net i saludable. Aconseguir-ho també depèn de tu.

PROYECTOS INFANTILES MEDI AMBIENT